Τεχνικά έργα 

Η ‘ΤΕΧΝΗΜΩΝ’ αναπτύσσει την δράση της στο χώρο της Παροχής Τεχνικών Κατασκευαστικών Υπηρεσιών (βλάβες, συντηρήσεις κτιρίων, ανακαινίσεις σπιτιών  και κατασκευές) από το 1993.

Εξειδικεύεται στο μικρό Τεχνικό Κατασκευαστικό Έργο και κυρίως σε ανακαινίσεις σπιτιών, γραφείων καθώς  και σε κατασκευαστικές εργασίες μικρού προϋπολογισμού, όπως εξοχικές κατοικίες και κτήρια μεταλλικού σκελετού.
Διαφοροποιείται από μια συμβατική Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία εξαιτίας της ιδιαίτερης αντίληψης που έχει αναπτύξει για τις ανάγκες των πελατών μας. Αντίληψη που την οδήγησε στην προσαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος λειτουργίας των συνεργατών και του προσωπικού της στην εξυπηρέτηση των αναγκών αυτών.

Η ‘ΤΕΧΝΗΜΩΝ’ παρακολουθεί τις τεχνικές και κατασκευαστικές εξελίξεις της εποχής και προσαρμόζεται σε αυτές, εφαρμόζοντας στα έργα της, σύγχρονες αρχές βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, λειτουργίες ‘έξυπνου σπιτιού’ και ‘ενεργειακής διαχείρισης’. 

Η πολύχρονη ενασχόληση της ‘ΤΕΧΝΗΜΩΝ’ με το μικρό και μεσαίο τεχνικό κατασκευαστικό έργο την οδήγησε στην διαπίστωση ότι οι ανάγκες των πελατών στις ανακαινίσεις σπιτιών μικρού και μεσαίου προϋπολογισμού απαιτούν μεγάλη επαγγελματική υπευθυνότητα.

Η ‘ΤΕΧΝΗΜΩΝ’ αντιμετωπίζει με σεβασμό και συνέπεια τις  ανάγκες όλων των πελατών της όπως :
Εκμετάλευση του χώρου στη τοποθέτηση αντικειμένων.
Υλοποίηση  του έργου με ξεκάθαρες και τίμιες οικονομικές συμφωνίες.
Δημιουργία πρωτότυπων κατασκευών με ξεχωριστά και μοντέρνα υλικά, ώστε οι χώροι  να εκπληρώνουν τον σκοπό τους. 
Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών  λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις ανάγκες όσο και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

Η ‘ΤΕΧΝΗΜΩΝ’ είναι μία τεχνικη κατασκευαστική εταιρεια που δίνει λύσεις και κατασκευάζει ξεχωριστές δημιουργίες υψηλής υπεραξίας, σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Οι συνεργασίες που αξιοποιεί η εταιρεία μας για την εξυπηρέτηση των πελατών της ανταποκρίνονται σε υψηλές προδιαγραφές επιλογής, προκειμένου να παρέχονται στους πελάτες μας υπηρεσίες και προϊόντα που θα αξιοποιούνται καθημερινά και θα διατηρούν το κτήριο ανταγωνιστικό στην αγορά ακινήτων.
Περισσότερα....

Παρά το γεγονός ότι η όλη λειτουργία και φιλοσοφία μας σε σχέση με τις ανάγκες του μικρομεσαίου καταναλωτή στο τεχνικό οικοδομικό και ηλεκτρομηχανολογικό έργο συνιστά καινοτομία, καθώς καλύπτει μεγάλη έκταση τεχνικών αναγκών και σχετικών υπηρεσιών σε ευρύτερες περιοχές της Ελλάδας μέσω δικτύου καταστημάτων ‘Τεχνήμων & ΕΔΑΠ’, εξελισσόμαστε διαρκώς. Αναζητούμε το καινούριο, το χρήσιμο, το κατάλληλο για τις ανάγκες των πελατών μας οι οποίες επαναπροσδιορίζονται συνεχώς.
Περισσότερα....

Παρέχουμε στους πελάτες μας συνοπτικά τις εξής υπηρεσίες. 
Εκδώσεις Αδειών (Ανακαίνισης, Κατασκευής, Αλλαγής Χρήσης, Νομιμοποίησης, Μικρής Κλίμακας κλπ.)
Μελέτες Χώρων, Σχεδιασμός, Εσωτερική Διακόσμηση (μπάνιου, κουζίνας ή πλήρης μελέτη)
Περισσότερα....

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΡΓΑ
Σε αυτή την Περιοχή της Ιστοσελίδας μας θα βρείτε παρουσιάσεις έργων μας σε διάφορες κατηγορίες ώστε να γνωρίσετε τις δυνατότητές μας αλλά και να βοηθηθείτε στην επιλογή των λύσεων για τις δικές σας αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες.
Περισσότερα....

Χρήσιμες διασυνδέσεις  
Είναι δύσκολο σήμερα, παρά τις διευκολύνσεις των μέσων επικοινωνίας που διατίθενται ο καταναλωτής να ενημερώνεται για τις εξελίξεις που τον αφορούν!
Περισσότερα....

"ΤΕΧΝΗΜΩΝ"

Ιδιωτικά Τεχνικά Έργα
Ενεργειακά Έργα
Ενεργειακές Υπηρεσίες

Επικοινωνία

Μακεδονομάχων 15 - Σέρρες