Οι προμηθευτές μας

Οι συνεργασίες που αξιοποιεί η εταιρεία μας για την εξυπηρέτηση των πελατών της ανταποκρίνονται σε υψηλές προδιαγραφές επιλογής, προκειμένου να παρέχονται στους πελάτες μας υπηρεσίες και προϊόντα που θα αξιοποιούνται καθημερινά και θα διατηρούν το κτήριο ανταγωνιστικό στην αγορά ακινήτων.
Τα συνεργεία των τεχνικών μας διακρίνονται για την ποιότητα της εργασίας τους, την ταχύτητα εκτέλεσης του έργου, την ευγένειά τους και τον μεταξύ τους καλό συντονισμό. Δίνουμε έτσι στον πελάτη μας την δυνατότητα να κάνει χρήση υπηρεσίες ποιότητας συντονισμένα, μεθοδικά και κάτω από την αδιάκοπη επίβλεψη και την εγγύηση μας.
Ξεχωριστή θέση στην ομάδα συνεργατών μας κατέχουν οι προμηθευτές υλικών. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου που διαθέτουν μεγάλη ποικιλία υλικών, φερεγγυότητα, προσέχουν τις τιμές τους και αναλαμβάνουν να εξυπηρετούν τους πελάτες μας στον δειγματισμό μιας τεράστιας πλέον ποικιλίας υλικών.
Τέλος τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας στο μικρό ιδιωτικό έργο υποστηρίζουν αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικοί οι οποίοι προτείνουν τις κατάλληλες παρεμβάσεις και παρέχουν και άλλες ειδικές υπηρεσίες όπως άδειες, γνωμοδοτήσεις, πιστοποιητικά κ.α. αναλόγως με τις ανάγκες του έργου.

Η επιλογή των συνεργατών γίνεται με κριτήρια:
Την Ποιότητα των Υλικών,
Τις Τιμές,
Τις Υποδομές Εξυπηρέτησης,
Την Ειδική Τεχνογνωσία,
Τις Σπουδές,
Την Προϋπάρχουσα Εμπειρία κ.ά.

T
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα...

"ΤΕΧΝΗΜΩΝ"

Ιδιωτικά Τεχνικά Έργα
Ενεργειακά Έργα
Ενεργειακές Υπηρεσίες

Επικοινωνία

Μακεδονομάχων 15 - Σέρρες